Alcoholvrijshop Zo geef je een geslaagd feestje

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om de alcohol te laten staan. Dit komt doordat het effect op de gezondheid en de ontwikkeling van (jong) volwassenen een negatief effect zou hebben. Naast bier en wijn zijn er ook steeds meer likeuren en mixdranken te verkrijgen zonder alcohol. Dit zorgt ervoor dat het toegankelijk wordt voor de hele samenleving. We zijn immer ergens aan gewend wat we niet zomaar willen laten staan. Het gezelschap wat je hiermee beleefd blijft in de meeste gevallen gewoon hetzelfde.

Geef een alcoholvrij feestje met bier, wijn en andere dranken

De Alcoholvrijshop heeft alles op het gebied van wijnen, bieren en andere alcoholvrije dranken. Het is steeds belangrijker geworden om van de alcohol af te blijven want dit heeft veel negatieve effecten op de gezondheid van mensen. Echter zijn wij wel gewend aan die heerlijke drankjes die we steeds vaker drinken. Steeds meer grote merken werken mee aan de alcoholvrije samenleving. Dit zorgt ervoor dat er naast wijn en bier ook likeuren en andere alcoholische dranken alcoholvrij zijn. De smaken wijken steeds minder af waardoor het verschil niet of nauwelijks merkbaar is. Daarnaast heb je ook de volgende ochtend geen last meer van een kater. Sommige mensen vinden deze nieuwe dranken juist lekkerder als de variant met alcohol. Vandaag de dag zijn er ook steeds meer mixdranken zonder alcohol. Zo kun je al op jonge leeftijd hieraan wennen en toch een geslaagd feestje geven.

Waarom zou je voor alcoholvrij bier kiezen?

Wist je dat er al meer als 40 soorten alcoholvrij bier zijn waar je uit kunt kiezen. Voor de Nederlandse bieren geld dan een grens van maximaal 0,5% alcohol. In het buitenland is dit nu nog 1,2% maar dat is verwaarloosbaar bij de alcohol die er normaal in bier zit. De meeste normale bieren zijn daarom ook verkrijgbaar in een malt of 0.0 variant. Zo kun je toch nog van je favoriete biertje genieten alleen dan zonder de alcohol. Het is niet dat je hier minder gezellig van wordt, maar een kater is wel verleden tijd! Er is zelfs speciaal halal bier zodat de mensen uit deze cultuur ook kennis kunnen maken met bier. Daarnaast worden er ook steeds meer radlers gemaakt in een 0.0 variant. Ook de donkere en witte bieren die veelal uit België komen worden steeds meer alcoholvrij aangeboden.

Ga voor een gezonde levensstijl met alcoholvrije producten

Een glas bier, wijn of likeur op zijn tijd is niet ongezond, maar we zijn ons wel steeds meer bewust van de gezondheidseffecten van deze producten. Zo is het aantal calorieën wat in een alcoholvrij biertje of wijntje zit vele malen lager. Ook de smaak is sterk verbeterd waardoor het bijna niet meer te onderscheiden is van een normaal drankje. Er wordt daarnaast ook hoog ingezet op de marketing van deze producten. Zo worden mensen er steeds meer aan blootgesteld en kiezen zij bewust voor een alcoholvrij product. Het aantal calorieën kan tot wel 50% per product verschillen.