De voordelen van zakelijk glasvezel

Goede computers of laptops in combinatie met een snelle glasvezelverbinding zorgen ervoor bedrijven optimaal presteren. Bijna alle programma’s werken voortaan digitaal en je wil de medewerkers ook thuis kunnen laten werken. Hierbij is het dus belangrijk dat ze toegang hebben tot een snel netwerk waarop alle programma’s staan die zij nodig hebben. Op deze manier kunnen de klanten ook sneller geholpen worden. Dit is goed voor de omzet en klanttevredenheid. 

Wat is zakelijk glasvezel en wat zijn de mogelijkheden?

Ben je op zoek naar een stabiele en snelle verbinding? Dan is Zakelijk glasvezel wellicht iets wat jij zoekt. Dit kun je gebruiken voor het sneller laten werken van de online programma’s waar 70% van de bedrijven gebruik van maakt. Daarnaast zorgt een snelle verbinding ook nog eens voor een optimale video ervaring waarmee steeds meer vergaderingen worden gehouden. Glasvezel Arnhem garandeert zelfs een 24/7 support waardoor er direct gehandeld kan worden bij storingen of uitval. Ook is er ondersteuning op het gebied van backup waardoor je nooit meer bang hoeft te zijn voor het verlies van gegevens. Daarnaast kan een glasvezelnetwerk een snelheid halen tot maar liefst 1000 mbit/s. Ook is het schaalbaar waardoor je alleen betaald voor wat je nodig hebt. Dit maakt het bedrijven ook makkelijk om online steeds meer te kunnen groeien.

Wat zijn de voordelen van deze supersnelle verbinding?

Met de corona pandemie hebben we gemerkt dat thuiswerken een goede oplossing is voor veel bedrijven. Het is dus belangrijk dat er een behoorlijke snelheid is op het zakelijke netwerk zodat medewerkers vanuit huis kunnen inloggen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook nog eens geld. Je hebt immers niet meer de reiskosten die vergoed moeten worden en daarnaast kunnen medewerkers dus ook meer doen in minder tijd. Het netwerk zelf is niet alleen razendsnel, maar ook nog vele malen stabieler als een normale internetverbinding. Steeds meer programma’s gaan voortaan online werken waardoor het dus ook een duurzame investering is die ook nog eens toekomstbestendig is. Ook is het makkelijk op te schalen waardoor een groei binnen een bedrijf binnen korte tijd mogelijk is. Het zakelijke glasvezel heeft een uptime van 99,9% en het komt dus maar zelde voor dat je offline bent met je bedrijf.

Waarom is glasvezel internet belangrijk?

Glasvezel internet geeft bedrijven niet alleen snelheid, maar ook de mogelijkheid om steeds meer online te gaan doen. Dit zorgt ervoor dat medewerkers uiteindelijk steeds meer thuis kunnen gaan werken en dat een kantoor kleiner kan worden. Uiteindelijk ga je dus minder huur betalen en kun je de beste prijs aan je klanten aanbieden. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je steeds meer in de cloud kunt gaan werken. Doordat deze opslagruimte bespaard wordt zul je merken dat de computers ook beter en sneller gaan presteren. Het is tevens ook niet een zo gek duur waardoor steeds meer bedrijven overstappen. De klanten worden sneller bediend waardoor er dus ook snellere support is voor de klanten. Dit kan net de druppel zijn die je nodig hebt als bedrijf om nog meer verkopen te realiseren.