Erdi, het adres voor uw wegbebakeningen

Dit artikel gaat over het bedrijf Erdi dat onder meer wegbebakeningen levert. We beginnen met een korte introductie over Erdi. Vervolgens hebben we het over het productaanbod van dat bedrijf. Ter afsluiting gaan we in iets meer detail in op hun producten op het gebied van wegbebakeningen.

Het bedrijf Erdi

In 1951 begon Erdi als smederij in Amsterdam. Al in een vroeg stadium werd de gemeente Amsterdam een klant van het bedrijf. Diezelfde gemeente gaf aan het eind van de 60’er jaren het bedrijf opdrachten voor reparaties aan en op de weg. Vanaf de 70’er jaren legt het bedrijf zich toe op las- en constructiewerkzaamheden. In 1977 verhuisde het bedrijf naar Zaandam. Erdi Wegbebakening BV werd in het begin van de 80’er jaren opgericht. Dat ging zich gericht met wegbebakening bezighouden, zoals de naam al aangeeft. Zoals we in de inleiding aangaven, richten we ons later in dit artikel vooral op de producten voor wegbebakening.

Productgroepen

Erdi deelt het productaanbod op in de volgende groepen:

  • Straatmeubilair
  • Verkeerstechniek
  • Verkeersborden
  • Wegbebakening

We zullen hier kort ingaan op de eerste drie groepen.

Straatmeubilair

Onder straatmeubilair vallen onder meer straatmeubilair plantenbakken, afzetpalen, fietspadpalen, beveiligingspalen, buiten zitbanken, parkbanken, stoelen, afvalbakken, fietsenrekken en overkappingen, parkeerbeugels, hekwerken, boombeschermers, bijenhotels, boomroosters, RVS straattegels en punaises, piramides, hoogtebegrenzers, schoolzones en voetbalkooien.

Verkeerstechniek

Onder verkeerstechniek vallen onder meer verzinkbare afsluitingen, veiligheidspollers / security pollers, slagbomen, snelheid & verdrijving, centraal managementsystemen, onderhoud CROW 246, wet- & regelgeving vezips, fietsparkeer managementsystemen, cameratoezicht, kentekenherkenning, Flex-Hek / Mobitrek, regel- en verkeerslichten, snelvouwdeuren, terreinblokkers, VRI Installaties en wachttijd tellers.

Verkeersborden

Het bedrijf levert en installeert officiële verkeersborden, scheepvaartborden, straatnaamborden, borden voor werk in uitvoering, veiligheidsborden en figuratieborden. Naast deze standaardborden kan Erdi ook maatwerkborden maken.

Wegbebakening

Goede wegbebakening is niet alleen belangrijk voor de weggebruikers, maar ook voor wegwerkers en hulpdiensten. Dat betekent dat we praten over vaste en verplaatsbare wegbebakeningen. Erdi biedt een groot assortiment aan producten op dat gebied. Het is bedrijf is de exclusieve distributeur van het merk Klemmfix van het bedrijf Horizont. Horizont richt zich op tijdelijke verkeersvoorzieningen. Alle producten worden gekenmerkt door hun veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Onder wegbebakening vallen onder meer corona / social distancing oplossingen, verkeerszuilen, geleidezuilen, geleidebakens, baakvoeten, klapbakens, rijbaanscheidingssystemen, afzetmaterialen, RWS-afzethekken, verkeersdrempels, verkeerseilanden / -heuvels, vario – werk in uitvoering, wegenverven / thermoplasten, reflectoren, snelheidsdisplays, geleiderails, verkeersspiegels, signaleringslampen en actiebalken. De website erdi.nl geeft u een volledig overzicht van alle producten op het gebied van wegbebakening, evenals van de andere gebieden.